Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Oxygen-House
  
Adres:Stiggelstraat 2a
Postcode:1910
Plaats:Berg
  
Telefoon:016/ 65 12 78
Website:http://www.oxygen-house.be

INFORMATIE

Het concept 'Oxygen-House' bestaat uit een welzijnsruimte (de meest exclusieve en complete in België) die u volledig privé kan afhuren. U kan bij ons voor 2, 3 uur of een hele dag komen genieten en dit vanaf 2 tot 20 personen (zie special events).

De materialen waaruit Oxygen House is opgebouwd, zijn allemaal volledig natuurlijk ( Toscaans marmer, tadelakt, leem, zandsteen, hout, graniet,...) en onze inrichting is gebaseerd op de filosofie van Feng Shui waarin de 4 basiselementen (water-aarde-lucht-vuur) verenigd worden voor een optimale harmonie.

Zo hebben we voor u een plek gecreeërd waar u zich kan terugtrekken van de dagelijkse drukte en waar alle zintuigen gewekt worden via geur*,licht* en muziektherapie*. Zoals in de Griekse en Romeinse oudheid relaxatie en lichaamsverzorging (thermen) gerespecteerd werden voor hun genezende en preventieve effecten blijven ook in onze moderne tijden de weldadige effecten van deze technieken voortbestaan.

'De voorbije 13 jaar heb ik door talrijke landen gereisd, op zoek naar de zelfgenezende aspecten in de mens en de natuur. Zo heb ik verschillende malen getuige mogen zijn van eeuwenoude helingsmethoden waar op natuurlijke wijze pijn verlicht wordt en genezingsprocessen worden gestimuleerd. Deze kennis heb ik getracht te integreren in Oxygen-House.' (Frank Maimouni)

 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / wellness-sauna.be